

Sárgadinnye leves Alíz konyhájából
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A sárgadinnyét meghámozzuk, a magokat eltávolítjuk, a dinnyét feldaraboljuk. Egy keveset félreteszünk levesbetétnek, a többit egy turmixba rakjuk és pépesítjük. Hozzáadjuk a krémport (használhatunk másmilyen, főzés nélküli vaníliás pudingport), és felöntjük annyi tejjel, amennyi a turmixba fér.
Ami nem fér bele, utólag keverjük hozzá.
Ízlés szerint adunk hozzá cukrot, ami függ a sárgadinnye édességétől, de bele kell számítani, hogy a főzés nélküli pudingok, illetve krémporok cukrozottak. Tálalásig hűtőbe tesszük.
A félretett dinnyét apróra vágjuk, és a likőrbe áztatjuk.
Tálaláskor azt a likőrt, amiben a dinnyekockák áztak, a leveshez öntjük. A csészékbe dinnyekockát teszünk, rámerjük a levest és nagyon hidegen, tejszínhabbal a tetején tálaljuk.
aspirin for sale buy generic eukroma over the counter buy zovirax for sale
buy monograph no prescription order colospa order cilostazol 100mg sale
betahistine uk buy generic benemid over the counter buy probenecid without prescription
tadalafil price buy viagra 50mg for sale sildenafil 50mg pill
buy term papers online do my research paper buying an essay
buy cefuroxime generic ceftin pills robaxin without prescription
lamisil 250mg cost buy terbinafine pills online casino games
how to get free nicoderm patches disease modifying antirheumatic fingolimod buy pain pills now