Főoldal / Sertés ételek / Töltött karaj

Töltött karaj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött karaj

Töltött karaj

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 4 szelet bacon vagy angol szalonna
  • 4 szelet trappista sajt
  • 1 db póréhagyma
  • 8 szelet csípős,paprikás vastag kolbász

A panírozáshoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A póréhagymát vastagabb szeletekbe vágjuk.

Minden szelet húsra teszünk 1-1 szelet bacont,sajtot 2-2 szelet póréhagymát és kolbászt.

A húst felgöngyöljük,bepanírozzuk és közepes hőfokon kisütjük.

Szalma burgonyát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Töltött karaj 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére