Főoldal / Sertés ételek / Vörösboros mogyorós sertéscomb

Vörösboros mogyorós sertéscomb

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vörösboros mogyorós sertéscomb

Vörös boros mogyorós sertéscomb

Hozzávalók:

  • 1 kg sertés comb
  • 10 dkg sós mogyoró
  • 1 dl vörös bor
  • 2 db vörös hagyma
  • 1 kis dobozos tejföl
  • 10 dkg füstölt sajt
  • magyaros fűszerkeverék, bors, olaj
Elkészítési idő:1óra 15 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A sertés combot megmossuk ,apró kockára vágjuk és sós vízben puhára főzzük.

Olajon lepirítjuk ,a megpucolt apróra vágott hagymával.

A mogyorót a zacskójában apróra törjük.

A tejfölt kikeverjük a fűszerrel, borssal ,a reszelt sajttal és a vörös borral ,ráöntjük a húsra és pár perc alatt össze főzzük.

Ízlés szerint tálaljuk.

Értékeld a receptet

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére