Főoldal / Egytálételek / Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel

Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel

Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel

Hozzávalók:

  • 2 db sütnivaló kolbász
  • 1 szelet füstölt szalonna
  • 5 db krumpli
  • kacsazsír
  • 2 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 5 fej gomba
  • őrölt fekete bors
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A krumplit megfőzöm, megpucolom. Egy serpenyőbe teszek zsírt, a krumplit beleszeletelem.

A kolbászokat ráteszem, megszurkálom. A paradicsomot, paprikát félbevágom, a gombáknak levágom a törzsét, belehelyezem a serpenyőbe.

A szalonnát bevagdalom, a krumplikra helyezem, fűszerezem.

Megsütöm, tálalom.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére