Főoldal / Egytálételek / Gombás medvehagymás paradicsomos omlett

Gombás medvehagymás paradicsomos omlett

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombás medvehagymás paradicsomos omlett

Gombás medvehagymás paradicsomos omlett

Hozzávalók:

  • 2 db tojás
  • tej
  • liszt
  • 3 db csiperke gomba
  • 6 levél medvehagyma
  • 2 szál újhagyma zöldjével
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db paradicsom 
  • 2 db chili paprika
  • 1/2 db csípős hegyes zöld paprika
  • petrezselyemzöld
  • őrölt fekete bors
  • kakukkfű
  • olívaolaj
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 1 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tojásokat felverem, sózom, borsozom, öntök bele tejet, szórok rá lisztet, vágok rá petrezselymet, chili paprikát, összekeverem.

A gombát felszeletelem, a paprikákat, újhagymát, karikára vágom, a fokhagymát aprítom, a paradicsomból vágok egy karikát, a többit és a medvehagymát darabolom.

Egy serpenyőben olajon dinsztelem a zöldségeket, fűszerezem, félreteszem.

A serpenyőbe ismét teszek kevés olajat, beleöntöm a tojást, sülés közben kavargatom, húzogatom. A felére rápakolom a tölteléket, a másik felét ráhajtom, tányérra teszem. Rakok rá egy szelet paradicsomot, díszítem medvehagymával, petrezselyemzölddel.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére