Főoldal / Egytálételek / Sült kolbász krumpliágyon

Sült kolbász krumpliágyon

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült kolbász krumpliágyon

Sült kolbász krumpliágyon

Hozzávalók:

  • 3 db sütnivaló kolbász
  • 6 db krumpli
  • libazsír
  • őrölt fekete bors
  • 1 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes erős paprika
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, és belekarikázom egy serpenyőbe, melybe zsírt tettem.

Minden réteget fűszerezek.

Ráteszem a kolbászokat, villával megszurkálom.

Közé, mellé szeletelem a paradicsomot, a kettévágott paprikát.

A zöldségeket is megsózom, teszek rá egy kevés zsírt, és beteszem a sütőbe. Megsütöm.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére