Főoldal / Vegetáriánus / Rántott zeller sajtos bundában

Rántott zeller sajtos bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott zeller sajtos bundában

Rántott zeller sajtos bundában

Hozzávalók:

  • 2 db zeller gumó

A panírozáshoz:

  • 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
  • 4 db tojás
  • 30 dkg teljes kiőrlésű zsemlemorzsa
  • 5 dkg reszelt parmezán sajt

A sütéshez:

  • étolaj

A fűszerek:

  • ételízesítő
  • őrölt fehér bors
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A zellert alaposan megmossuk,sós vízben egészben megfőzzük.

A zellert meghámozzuk,karikákra vágjuk. Befűszerezzük, ételízesítővel, sóval,,borssal.

Hagyjuk állni pár percet majd a teljes kiőrlésű lisztbe,felvert tojásba és a reszelt parmezán sajttal elkevert teljes kiőrlésű zsemlemorzsába forgatjuk. Bő olajban kisütjük.

Tetszőleges körettel és mártással /sajtmártás,tartár/tálaljuk.

Én rizi-bizit és joghurtos salátát készítettem mellé!!
Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Értékeld a receptet

Kautz József (69 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére