Főoldal / Hal ételek / Fehérboros grillezett pangasius mángolddal zöldségekkel

Fehérboros grillezett pangasius mángolddal zöldségekkel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fehérboros grillezett pangasius mángolddal zöldségekkel

Fehérboros grillezett pangasius mángolddal zöldségekkel

Hozzávalók:

  • 1 szelet pangasius filé
  • citrom
  • 5 levél mángold
  • 3 db koktélparadicsom
  • 1 nagyobb fej gomba
  • 6 db kelbimbó
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 db krumpli
  • chilipaprika
  • 3 szál kakukkfű
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • olíva olaj
  • fehérbor
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A halfilét kettévágom, sózom, borsozom, beteszem egy grillserpenyőbe, öntök rá olívaolajat, facsarok rá citromot, teszek rá chilipaprikát, kakukkfüvet, és hűtőbe teszem.

A mángoldot, a gombát szeletelem, a répát megpucolom, a krumplit karikára vágom.

Egy serpenyőbe kevés olajon  a krumplit, a kelbimbókat, a répát megsütöm, majd hozzáadom a gombát, végül a mángoldot. Fűszerezem sóval borssal.

Közben a halat meggrillezem, öntök rá kevés fehérbort, tálalom, a tányérra teszek egy darab halat, mellé a zöldségeket.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére