Főoldal / Szárnyas Ételek / Almás bundában sült csirke csíkok

Almás bundában sült csirke csíkok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Almás bundában sült csirke csíkok

Almás bundában sült csirkecsíkok

Hozzávalók:

  • 50 deka csirkemell
  • 1 db nagy alma
  • 1 egész tojás
  • bors
  • liszt
  • kevés tej
  • morzsa
  • olaj a sütéshez
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirke mellet vékony csíkokra vágom.Sózom, borsozom, lisztbe forgatom.

A tojásba belereszelem az almát, teszek hozzá egy-két kanál tejet.

A lisztes csirkecsíkokat beleforgatom az almás tojásba, majd a morzsába.

Forró olajban kisütöm.

Tojásos rizzsel és burgonyával tálaltam.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére