Főoldal / Sertés ételek / Rántott karaj szezámmagos panírban

Rántott karaj szezámmagos panírban

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott karaj szezámmagos panírban

Rántott karaj szezámmagos panírban

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj
  • 6-8 levél medvehagyma
  • 1 ek szezámmag
  • 2 tojás
  • 4 ek liszt+ a panírozáshoz
  • zsemlemorzsa
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A húsokat megtisztítjuk, sózzuk.

A medvehagymát megmossuk, apróra vágjuk.

A zsemlemorzsát összekeverjük a szezámmaggal.

A 4 ek lisztet összekeverjük a tojásokkal, hogy palacsintatészta sűrűségű legyen, majd belekeverjük a medvehagymát.

A húsokat lisztbe, a medvehagymás masszába, majd a szezámmagos zsemlemorzsába forgatjuk.

Bő, forró olajban kisütjük.

Tetszés szerinti körettel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

kricsu (43 Recept)

Szeretek főzni, szeretek a főzős oldalakon új dolgokat tanulni.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére