Főoldal / Levesek / Zöldséges húsleves pulykanyakból

Zöldséges húsleves pulykanyakból

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zöldséges húsleves pulykanyakból

Zöldséges húsleves pulykanyakból

Hozzávalók:

  • 4 db pulykanyak
  • 4 szál sárgarépa
  • 2 szál petrezselyemgyökér
  • 1 db kicsi karalábé
  • 1/2 db kicsi zeller
  • 1 db fehér retek
  • 1 db nagyobb burgonya
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes zöldpaprika
  • 2 db chilipaprika
  • 1 db szárnyas húsleves kocka
  • Vegeta
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • 1 köteg zellerlevél
  • 1 köteg petrezselyem
  • 1 marék cérnametélt (8 tojásos Gyermely tészta)
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A nyakat alaposan megmosom, beteszem egy nagy lábasba.

A zöldségeket megpucolom. A hagymákat, petrezselyem és zeller leveleket aprítom, a répát, petrezselyem gyökeret hosszúkásra, a többit kockára vágom, a lábasba teszem, feleresztem vízzel, fűszerezem.

Addig főzöm, míg a hús és a zöldségek is megpuhulnak. Közben kifőzöm a tésztát.

Tálaláskor teszek a tányérba tésztát, és merek rá a levesből. Vágok bele chilipaprikát.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére