Főoldal / Sertés ételek / Baconös sertéshús

Baconös sertéshús

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconös sertéshús

Baconös sertéshús sült krumplival ecetes uborkával

Hozzávalók:

  • 30 dkg sertés comb
  • 4 szelet bacon
  • 1 gerezd fokhagyma
  • mustár
  • őrölt fekete bors 
  • őrölt piros paprika
  • 5 db krumpli
  • sertészsír
  • 4 db ecetes uborka
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

Reggel a húst négybevágom, bedörzsölöm a fokhagymával, bekenem mustárral, fűszerezem, betekerem a baconba, fogpiszkálóval rögzítem, majd beteszem a hűtőbe.

Délben a krumplit félig megfőzöm, megpucolom, és feldarabolom.

Egy serpenyőbe teszek kevés zsírt, belehelyezem a húsokat és a krumplit, majd megsütöm.

A tányérra teszek 2 darab húst és krumplit. Ecetes uborkával tálalom.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére