

Burgonyás rakott palacsinta
Hozzávalók:A palacsintához:
A töltelékhez:
|
|
Elkészítés:
A palacsinta hozzávalóit csomómentesre kikeverem, hozzáadom az áttört burgonyát, a langyosra melegített olajat és jól kikeverem. A tészta kicsit sűrűbb lesz mint a hagyományos palacsintáé.
Én nem szoktam a palacsinta sütőt olajozni, mert a tésztába beletettem az olajat ezért már nem ragadhat le.
Kisütöm az összes palacsintát.
A sonkát kockákra vágom, és egy kicsit átsütöm. (én saját házi sonkát használtam)
Egy hőálló tálat vékonyan ki olajozok, és az első lapot belehelyezem. Erre teszem a tejfölt, és reszelt sajtot, majd a következő lapot, szintén tejfölözöm csak erre sonka kockákat szórok.
Addig folytatom a rétegezést, amíg a palacsinták tartanak.
A legfelső lapra tejfölt és reszelt sajtot szórok.
200 fokra 10-15 percre sütőbe teszem.
Szép színe lett, a sajt rásült.
Önálló ételként is kiváló.
Sweet internet site, super style and design, really clean and apply pleasant.
After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.
Hi my friend! I want to say that this article is awesome, great written and come with approximately all vital infos. I would like to see extra posts like this.