

Cappuccinos szelet piskótával
Hozzávalók:A tésztához:
A krémhez:
A piskóta mártogatáshoz:
A csokiöntethez:
|
|
Elkészítés:
Először elkészítjük a krémet.
A forró vízzel felöntjük a cappuccinos port, majd mikor kihűlt, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a vanília pudingport és feltesszük főzni. Amikor megfőtt máris hideg vízbe tesszük hűlni. Mikor kihűlt, robotgéppel simára keverjük.
A porcukrot a puha vajjal kihabosítjuk, majd hozzá kanalazzuk a kihűlt pudingot és kikeverjük. Végül hozzáadjuk a rumot is. A krémet 2 részre osztjuk és a hűtőbe tesszük három órára.
Elkészítjük a piskótát. A tojást cukorral kihabosítjuk. A lisztet, sütőport, a szódabikarbónát és a kakaót összekeverjük és hozzászitáljuk a tojásos alaphoz, és óvatosan beleforgatjuk. A tepsiket (27×37 cm) sütőpapírral kibéleljük és belesimítjuk a tésztamasszát és 180 fokra előmelegített sütőben 10-10 perc alatt megsütjük.
Elkészítjük a mártogatáshoz való öntetet. A forró vízben feloldjuk a cappuccinoport elkeverjük majd rummal ízesítjük.
Amikor minden kész összeállítjuk a süteményt. Az első lapot megkenjük forró lekvárral. Majd rákenjük a fele krémet, majd a elkészített öntetbe mártjuk a piskótákat, és egymás mellé rakom sorba a krém tetején.
A másik fele krémet a tetejére simítjuk majd befedjük a másik kakaós lappal. A süteményt a hűtőbe rakjuk pár órára. Majd mikor megdermedt, ráteszünk sütőpapírt, vágódeszkát és 4 kg lisztet vagy cukrot és a hűtőben hagyjuk egész éjszakára.
Másnap elkészítem a csokiöntetet, és leöntjük a süti tetejét.
Ízlés szerint díszítjük. Én most tejszínhabot tettem a tetejére.
Hello! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Thanks!
There are some interesting time limits in this article but I don’t know if I see all of them center to heart. There may be some validity however I will take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we would like more! Added to FeedBurner as nicely
Howdy! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m absolutely enjoying your blog and look forward to new posts.
I was wondering if you ever thought of changing the structure of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 images. Maybe you could space it out better?
http://interpharm.pro/# canadian and international rx service
reliable canadian pharmacy discount code – internationalpharmacy.icu They have expertise in handling international shipping regulations.