Főoldal / Szárnyas Ételek / Csopaki pecsenye

Csopaki pecsenye

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csopaki pecsenye

Csopaki pecsenye

Hozzávalók:

  • 5 deka füstölt húsos szalonna
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 50 deka csirkemell
  • 5 deka gomba
  • 1 zöldpaprika
  • 1 paradicsom
  • fél deci olaj
  • 2 kanál zöldborsó
  • 2 kanál zöldbab
  • őrölt bors
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A szalonnát és a hagymát apró kockákra vágjuk. A húst megmossuk, és felkockázzuk. A gombát megtisztítjuk, és vékonyra felszeleteljük. A paprikát, és a paradicsomot szintén kis kockákra felszeleteljük.
A szalonnát zsírjára kisütjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a kockákra vágott hús szeleteket. Kb. 15-20 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, a paprikát, a paradicsomot valamint a fokhagymát.

Végül a zöldborsót és a zöldbabot is belekeverjük, és együtt készre főzzük. Mivel a szalonna sós ezért vigyázzunk a sózással.
Kukoricás rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Értékeld a receptet

Domján Mária (532 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére