Főoldal / Sertés ételek / Zsebes karaj gazdagon töltve

Zsebes karaj gazdagon töltve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zsebes karaj gazdagon töltve

Zsebes karaj gazdagon töltve

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 4 szelet sonka vagy füstölt tarja
  • 4 szelet trappista sajt
  • 2 db újhagyma
  • 1 szál parasztkolbász

A panírozáshoz:

  • finom liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A kolbászt karikákra,az újhagymát 5-6 cm-es darabokra vágjuk.

Elkészítés:A hússzeletek egyik felére teszünk 1-1 szelet sajtot és sonkát,1-1 darab újhagymát és 2-3 kolbász karikát majd ráhajtjuk a hús másik felét.

A betöltött húsokat bepanírozzuk. Lisztbe,felvert tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban közepes lángon megsütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Zsebes karaj gazdagon töltve 4.50/5 (2 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére