Főoldal / Sertés ételek / Zsebes karaj gazdagon töltve

Zsebes karaj gazdagon töltve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zsebes karaj gazdagon töltve

Zsebes karaj gazdagon töltve

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 4 szelet sonka vagy füstölt tarja
  • 4 szelet trappista sajt
  • 2 db újhagyma
  • 1 szál parasztkolbász

A panírozáshoz:

  • finom liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A kolbászt karikákra,az újhagymát 5-6 cm-es darabokra vágjuk.

Elkészítés:A hússzeletek egyik felére teszünk 1-1 szelet sajtot és sonkát,1-1 darab újhagymát és 2-3 kolbász karikát majd ráhajtjuk a hús másik felét.

A betöltött húsokat bepanírozzuk. Lisztbe,felvert tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban közepes lángon megsütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Zsebes karaj gazdagon töltve 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére