Főoldal / Sertés ételek / Darált húsos rántott szelet gombával

Darált húsos rántott szelet gombával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Darált húsos rántott szelet gombával

Darált sertéshúsos rántott szelet gombával

Hozzávalók:

  • 70 dkg sertés darált hús
  • 25 dkg reszelt trappista sajt
  • 30-40 dkg gomba
  • bors

A panírhoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • olaj
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A gombát megtisztítjuk,kisebb darabokra felaprítjuk. Olajon egy kicsit megpároljuk, sózzuk.

A darált húst sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a megdinsztelt gombát, és a nagy lyukú reszelőn lereszelt sajtot. Alaposan összegyúrjuk.

Golyókat formázunk belőle és ellapogatjuk.

Az elkészített “húspogácsákat”bepanírozzuk: lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban kisütjük, majd tetszés szerinti körettel és savanyúsággal vagy salátával kínáljuk.

Mentés

Mentés

Darált húsos rántott szelet gombával 4.00/5 (4 értékelés)

Kiss Imréné Magdi (28 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére