Főoldal / Szárnyas Ételek / Édes csirkemell

Édes csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Édes csirkemell

Édes csirkemell barnarizzsel

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell filé
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 1 db közepes sárgarépa
  • 1 db héj nélküli paradicsom
  • 5 dkg mazsola
  • 1 db nagyobb alma
  • 2 evőkanál méz
  • só, bors
  • 1 evőkanál ketchup
  • 1/2 dl olaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A csirkemelleket csíkokra vagy kockákra vágjuk.
A sárgarépát,a  paprikát és a paradicsomot csíkokra felvágjuk. Az almát megpucoljuk és vékonyan felszeleteljük.

Az olajat egy serpenyőben (vagy wokban) felmelegítjük. Hozzáadjuk a felszeletelt csirkemellet fehéredésig pirítjuk. Rádobjuk a felszeletelt zöldségeket, a mazsolát és az almát, majd fél dl vízzel felöntve puhára pároljuk.

Amikor a víz elpárolog, hozzáadjuk a mézet és a ketchupot egyet kettőt keverünk rajta és tálalhatjuk is.

Köretként rizst vagy barna rizst készítünk mellé.

Édes csirkemell 4.50/5 (2 értékelés)

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére