Fanny Varázs
Hozzávalók:A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A liszthez keverjük a sütőport.
A tojásokat ketté választjuk. A fehérjét kemény habbá felverjük.
A sárgáját elkeverjük a dióval, az olajjal és a cukorral.
A fehérjéhez kanalanként hozzá adjuk a lisztet, végül óvatosan összeforgatjuk a tojássárgás masszával.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és lassú tűzön kb.15 perc alatt készre sütjük.(tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e) Ha
kihűlt a tészta ketté vágjuk.
A pudingot elkeverjük a 3 dl kávéval, a tojással és a cukorral. 4 dl tejbe bele tesszük a margarint, majd hozzáadjuk a kávés pudingos keveréket. Folyamatos kevergetés mellett, alacsony hőfokon sűrű krémmé főzzük.
A krém felével megkenjük a kihűlt tésztát. A maradék tejet és kávét összekeverjük, majd belemártjuk a babapiskótát. Hagyjunk egy párat díszítésnek a babapiskótából.
Kirakjuk a süteményt a kávés babapiskótával, be fedjük a maradék krémmel és ráhelyezzük a második piskótalapot.
A margarint a kakaót, és a cukrot össze főzzük, megkenjük vele a süteményünk tetejét. Dióval és babapiskótával díszítjük.