Főoldal / Sertés ételek / Zsebes karaj

Zsebes karaj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zsebes karaj

Zsebes karaj 2

Hozzávalók:

  • 1 kiló csont nélküli hosszú karaj
  • bors
  • magyaros fűszerkeverék
  • bacon szalonna
  • sajtszeletek
  • kolbász karikák
  • pirospaprika szeletek
  • vöröshagyma karikák
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A húst szeletelve felvágom, de úgy, hogy zsebeket vágok rajta. Nem vágom teljesen el csak bevágom.

Sózom, borsozom, fűszerkeverékkel bekenem, és egy éjszakát állni hagyom.

Másnap a zsebekbe teszek szalonnát, mellé vastag szelet sajtot,  karika hagymákat, kolbászkarikát, és pirospaprika csíkot.

A zsebeket így töltöm meg.

Utána hústűvel összefogom, és cserépedénybe szép pirosra megsütöm.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére