Főoldal / Szárnyas Ételek / Csirkecomb gombás raguval sült krumplival

Csirkecomb gombás raguval sült krumplival

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkecomb gombás raguval sült krumplival

Csirkecomb gombásragúval sült krumplival

Hozzávalók:

  • 2 db csirke felső comb
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 nagyfejű csiperke gomba
  • 3 db közepes krumpli
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • olíva olaj
  • 2 db paradicsom
  • 1 db ecetes uborka
  • koriander levél
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A hagymákat felaprítom, a gombát darabolom, a krumplit, paradicsomot, uborkát szeletelem. A krumplit félig megfőzöm.

Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, rárakom a combokat, mindkét oldalán megsütöm. Hozzáadom a krumplit, majd a gombát, fűszerezem, együtt készre párolom, sütöm.

Tálalás:A tányérra rakok egy combot, köré a krumplit, ragút, paradicsomot és uborkát, korianderlevéllel díszítek.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére