Főoldal / Szárnyas Ételek / Sült pulykacomb szalonnás gombás krumplival

Sült pulykacomb szalonnás gombás krumplival

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült pulykacomb szalonnás gombás krumplival

Sült pulykacomb szalonnás gombás krumplival

Hozzávalók:

  • 1 db pácolt pulykacomb (99 dkg)
  • 4 db nagyobb krumpli
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 db csiperkegomba
  • 1 ág rozmaring
  • 5 szál kakukkfű
  • őrölt fekete bors
  • kacsazsír
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd  a héját lehúzom és felkarikázom. Egy kacsazsírral kikent serpenyőbe rakom. Ízlés szerint fűszerezem.

Középre helyezem a bepácolt pulykacombot, rászórom a felkockázott szalonnát, és rárakom a a felszeletelt gombát, a zöld fűszereket és az aprított fokhagymát..

Berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe, és 35 percig sütöm.

Tálaláskor teszek a tányérra 2 szelet húst és krumpli köretet. Őrölt borssal és zöld fűszerekkel díszítem.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére