Főoldal / Szárnyas Ételek / Füstölt sonkával sajttal töltött csirkecomb filé

Füstölt sonkával sajttal töltött csirkecomb filé

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Füstölt sonkával sajttal töltött csirkecomb filé

Füstölt sonkával sajttal töltött csirkecomb filé

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb filé
  • 4 szelet sonka
  • 4 szelet füstölt sajt
  • 4 szelet bacon
  • szárnyas fűszer

A panírozáshoz:

  • 20 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 1 kk szezámmag
  • 1 kk lenmag

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkecombokat lebőrözzük. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk.

A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.

A kiterített combfilékre hosszában 1-1 szelet bacont teszünk.

A hús egyik oldalára rakunk egy szelet füstölt sajtot és egy szelet füstölt sonkát.

A hús másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval összetűzzük.

A zsemlemorzsába elkeverjük a szezám- és lenmagot, majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk.

Olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére