Főoldal / Egytálételek / Sült virsli gombás lecsóval

Sült virsli gombás lecsóval

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült virsli gombás lecsóval

Sült virsli gombás lecsóval

Hozzávalók:

  • 4 szál Füstli virsli
  • 2 nagyobb szelet császárszalonna
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 6 db lecsópaprika
  • 2 db hegyes csípős zöld paprika
  • 1 nagy chili paprika
  • 1 óriási cseresznyepaprika
  • 2 fej csiperkegomba
  • 3 db nagyobb paradicsom
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • napraforgó olaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A vöröshagymát aprítom, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomokat nyolcadolom,a gombát aprítom, a császárszalonnát kockára vágom.

Olajon megsütöm a császárszalonnát, hozzáadom a hagymát, majd a paprikát, végül a gombát és a paradicsomot, fűszerezem, s megfőzöm (sütöm)..

Közben a virsliket bevagdosom, egy másik serpenyőben kevés olajon megsütöm.

Tálaláskor teszek a tányérra lecsót, s két darab virslit.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére