Főoldal / Desszertek / Sárgabarackos lepény

Sárgabarackos lepény

Sárgabarackos lepény

Sárgabarackos lepény

Hozzávalók:

  • 25 dkg vaj
  • 30 dkg liszt
  • 20 dkg cukor
  • 1 csomag sütőpor
  • 1csomag vaníliás cukor
  • 4 tojás
  • 5 dkg dió
  • 5 dkg csokoládé
  • 1 ek. rum
  • A tetejére felezett sárgabarack és porcukor a szóráshoz.
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 8 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Normál Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

Az olvasztott vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojásokkal habosra keverjük.
A lisztet összekeverjük a sütőporral és a vajas keverékhez adjuk.

Hozzákeverjük a darabolt diót és csokoládét és a rumot.
Egy kivajazott tepsibe simítjuk, majd elhelyezzük rajta a felezett barackokat.

200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. (gázsütő 3. fokozat)
Tálalás előtt porcukorral meghintjük.

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére