Főoldal / Desszertek / Gesztenyés tekercs

Gesztenyés tekercs

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gesztenyés tekercs

Gesztenyés tekercs

Hozzávalók:

  • 25 dkg darált háztartási keksz
  • 18 dkg margarin
  • 10 dkg porcukor
  • 1 kk kakaópor
  • rum( ízlés szerint)

A krémhez:

  • 25 dkg gesztenye massza
  • 10 dkg margarin
  • 5 dkg porcukor
  • ízlés szerint rum
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A kakaós részhez az alapanyagokat jól összegyúrjuk, majd két részre osztjuk, kinyújtjuk.

A krém hozzávalóit is összedolgozzuk, szintén két részre osztjuk.

Megkenjük a gesztenyés krémmel a kakaós lapokat, és óvatosan feltekerjük.

Folpackba csomagoljuk, és hűtőszekrénybe tesszük.

Ha megdermedt, szeleteljük.

Tipp / megjegyzés:

 

Gesztenyés tekercs 4.20/5 (5 értékelés)

Marcsi (634 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére