Főoldal / Tészta ételek / Gombás ravioli paradicsomos szószban

Gombás ravioli paradicsomos szószban

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombás ravioli paradicsomos szószban

Gombás ravioli paradicsomos szószban

Hozzávalók:

A tésztához:

  • 30 dkg liszt
  • 3 db tojás
  • kevés olaj

A töltelékhez:

  • 1 üveg gomba
  • 1 nagy fej hagyma
  • bors
  • olaj

A paradicsom szószhoz:

  • 1 üveg sűrített paradicsom (300ml)
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma
  • oregano
  • majoránna
  • ételízesítő
  • bors

A tetejére:

  • reszelt sajt
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 3 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A tésztát vékonyra kinyújtjuk, és egy kis pohár segítségével kiszaggatjuk.

A hagymát nagyon kicsi kockákra felaprítjuk, és kevés olajon üvegesre pirítjuk.Rátesszük a felszeletelt gombát, megfűszerezzük és készre pároljuk.

Amikor elkészült, kis halmokat rakunk a tésztára, félbehajtjuk, és a széleit alaposan lenyomkodjuk. Megfőzzük sós, lobogó vízben, majd leszűrjük.

Elkészítjük a paradicsom szószt. Feltesszük a paradicsom sűrítményt a fűszerekkel és összeforraljuk.

A kifőtt raviolit a paradicsomszósszal nyakon öntve, reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére