Gombás ravioli paradicsomos szószban
Hozzávalók:A tésztához:
A töltelékhez:
A paradicsom szószhoz:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A tésztát vékonyra kinyújtjuk, és egy kis pohár segítségével kiszaggatjuk.
A hagymát nagyon kicsi kockákra felaprítjuk, és kevés olajon üvegesre pirítjuk.Rátesszük a felszeletelt gombát, megfűszerezzük és készre pároljuk.
Amikor elkészült, kis halmokat rakunk a tésztára, félbehajtjuk, és a széleit alaposan lenyomkodjuk. Megfőzzük sós, lobogó vízben, majd leszűrjük.
Elkészítjük a paradicsom szószt. Feltesszük a paradicsom sűrítményt a fűszerekkel és összeforraljuk.
A kifőtt raviolit a paradicsomszósszal nyakon öntve, reszelt sajttal megszórva tálaljuk.