Főoldal / Reggelik / Gombás-sonkás pizza

Gombás-sonkás pizza

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombás sonkás pizza

Gombás sonkás pizza

Hozzávalók:

  • 1 db 22 cm-s (18 dkg) pizzalap
  • 1 ek paradicsom szósz
  • 1 ek chili szósz
  • 2 szelet pizza sonka
  • 1 db csiperkegomba
  • 1/2 paradicsom
  • 12 db fekete olíva bogyó
  • 3 dkg trappista sajt
  • 3 dkg reszelt mozzarella
  • 1/2 chili
  • őrölt fekete bors
  • kakukkfű
  • oregano
  • 4 db bazsalikom levél
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:1 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A paradicsomot és a gombát szeletelem, az olívabogyókat félbevágom.

A pizzalapot berakom egy serpenyőbe, vízzel bespriccelem, megkenem a szószokkal, rárakom a hozzávalókat, fűszerezem, ráreszelem a trappista sajtot, rászórom a mozzarellát, rávágom a chilit A pizzát berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe, és 30 percig sütöm.

Tálaláskor rárakom a bazsalikom leveleket.

Tipp / megjegyzés:
Gyors, mégis finom étel, ha nincs kedvünk órákat a konyhában tölteni.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére