Főoldal / Hal ételek / Gombás tortellini fehérboros heringfilével medvehagymával

Gombás tortellini fehérboros heringfilével medvehagymával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombás tortellini fehérboros heringfilével medvehagymával

Gombás tortellini fehérboros heringfilével medvehagymával 2

Hozzávalók:

  • 1 zacskó (25 dkg) gombás tortellini
  • 2 szelet (20 dkg) tejszínes-tormás heringfilé dobozból
  • főzőtejszín
  • 6 levél medvehagyma
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • petrezselyem
  • kapribogyó
  • őrölt fehér bors
  • extraszűz olívaolaj
  • fehérbor
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A tésztát megfőzöm. A hagymákat, petrezselymet összevágom.

Egy serpenyőben öntök kevés olajat, beleteszem a heringszeleteket, locsolok rá még tejszínt, kevés fehérbort, szórok rá fehér borsot, kapribogyót, a felkarikázott újhagymát, és a darabolt medvehagymát..

Tálaláskor díszítem medvehagymával, újhagyma zöldjével, petrezselyemlevéllel.

Ez egy könnyű és gyors, ugyanakkor nagyon finom étel

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére