

Gyümölcs torta Marcsi konyhájából
Hozzávalók:A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk.
A tojások sárgájához adunk 1 kanál cukrot, az olajat, a vizet és habosra kikeverjük.
A tojások fehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük. A sárga masszához óvatosan hozzákeverjük a felvert habot végül hozzáadjuk a sütőporos lisztet. Szilikonos tortaformában 180 fokon megsütjük.
Közben elkészítjük a krémet.
A pudingot a szokásos eljárással, a tejjel és a cukorral felfőzzük, majd a kihűlt tésztára simítjuk.
A tejszínt habbá verjük, csillagcsöves habzsákba töltjük. A kihűlt krém tetejét a tejszínhabbal és gyümölcsökkel díszítjük.