Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Kagylóval kaviárral ringlivel töltött avokádó tojással salátaágyon

Kagylóval kaviárral ringlivel töltött avokádó tojással salátaágyon

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kagylóval kaviárral ringlivel töltött avokádó tojással salátaágyon

Kagylóval kaviárral ringlivel töltött avokádó tojással salátaágyon

Hozzávalók:

  • 1/2 avokádó
  • paradicsomos kagyló 
  • vörös kaviár
  • ringli
  • fejes saláta levél
  • 1 db tojás
  • citrom,
  • olíva olajba eltett fokhagyma
  • chilipaprikával töltött olívabogyó
  • őrölt fekete bors
  • extra szűz olívaolaj
  • petrezselyem
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:igen
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:1 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A tojást félkeményre főzöm.

Közben az avokádót hosszában kettévágom, a magját eltávolítom, a gyümölcs húsát kivájom.

Egy tányérra elrendezem a salátaleveleket, ráhelyezem az avokádót, elé a hosszában félbevágott tojást.

Az avokádó csónakba rakok vegyesen avokádó húst, kagylót, ringlit és kaviárt, a salátalevelekre is kerül egy kevés, valamint fokhagyma és olívabogyó.

Sózom, borsozom, facsarok rá citromot, locsolok rá olívaolajat.

Díszítem citrom karikával és petrezselyemlevéllel.

Én vajas pirítóssal és vörösborral fogyasztom.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére