Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Mediterrán saláta bruschetta-val

Mediterrán saláta bruschetta-val

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mediterrán saláta bruschetta-val

Mediterrán saláta bruschetta-val 1

Hozzávalók:

  • 1/2 zacskó saláta mix
  • 1/2 zacskó mini mozzarella
  • 1 db paradicsom
  • 1/2 db csípős hegyes zöldpaprika
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • 1 fej csiperke gomba
  • 1/2 fej lila hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db chili paprika
  • 5 db chilis olajba eltett fokhagyma
  • 5 szem chilivel töltött olívabogyó
  • 5 szem magnélküli fekete olívabogyó
  • 1 teáskanál capribogyó
  • 5 db száras caprigyümölcs
  • petrezselyem
  • citrom
  • ecet
  • bazsalikomos ecet
  • extra szűz olíva olaj
  • őrölt fekete bors
  • oregano
  • 3 szelet toast kenyér
  • 1 gerezd fokhagyma
Elkészítési idő:15 percFogyókúrás:igen
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:1 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A paradicsomot nyolcadolom, a lilahagymát, paprikát karikára vágom, a petrezselymet, fokhagymát aprítom, a gombát szeletelem.

Egy tányérba teszem a salátát, rá a többi hozzávalót, fűszerezem, facsarok rá citromot, locsolok rá ecetet, bazsalikomos ecetet, s olíva olajat, összekeverem, díszítésként teszek rá egy chili paprikát.

A toastot megpirítom, bedörzsölöm fokhagymával, locsolok rá olíva olajat, ezzel tálalom, vörösborral fogyasztom.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére