Főoldal / Levesek / Medvehagymás zellerleves fehérborral

Medvehagymás zellerleves fehérborral

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Medvehagymás zellerleves fehérborral

Medvehagymás zellerleves fehérborral

Hozzávalók:

  • 1 db zellergumó
  • 1 db nagyobb krumpli
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 újhagyma szárával
  • 4-5 levél medvehagyma
  • petrezselyem
  • őrölt fekete bors
  • fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
  • 2 kocka tyúkhúsleves 
  • fehérbor
  • olíva olaj
  • füstölt sajt
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:3 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A zellergumót és a krumplit kockára, a hagymát, fokhagymát, petrezselymet apróra, az újhagymát és a medvehagymát rövid darabokra vágom A sajtot felkockázom.

Olajon megdinsztelem a hagymát, hozzáadom a zellert és a krumplit, feleresztem vízzel, fűszerezem.

Amikor majdnem kész, hozzáadom az újhagyma zöldjét és a medvehagymát, öntök bele fehérbort.

Tálalom, teszek bele sajtkockákat, hagymahajtásokat és medvehagyma levelet.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére