Főoldal / Hal ételek / Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével

Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével

Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével 1

Hozzávalók:

  • 1 szelet afrikai harcsafilé
  • 6 db krumpli
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • vaj
  • olíva olaj
  • citrom
  • őrölt fekete bors
  • vegyes savanyúság
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A krumplit felteszem főni héjában. A hagymát apróra vágom.

A filét 3 db-ba vágom, sózom borsozom, csepegtetek rá citromot. Bepanírozom.

A krumplit megpucolom, összetöröm, sózom borsozom, hozzákeverem a hagymát és a vajat, majd megpirítom.

A halszeleteket olajban megsütöm.

Tálalok, a tányérra helyezek 1 szelet halat, mellé egy kupac krumplit, és a savanyúságot.

A halra nyomok majonézt.

Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével 1.00/5 (1 értékelés)

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére