Főoldal / Hal ételek / Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével

Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével

Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével 1

Hozzávalók:

  • 1 szelet afrikai harcsafilé
  • 6 db krumpli
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • vaj
  • olíva olaj
  • citrom
  • őrölt fekete bors
  • vegyes savanyúság
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A krumplit felteszem főni héjában. A hagymát apróra vágom.

A filét 3 db-ba vágom, sózom borsozom, csepegtetek rá citromot. Bepanírozom.

A krumplit megpucolom, összetöröm, sózom borsozom, hozzákeverem a hagymát és a vajat, majd megpirítom.

A halszeleteket olajban megsütöm.

Tálalok, a tányérra helyezek 1 szelet halat, mellé egy kupac krumplit, és a savanyúságot.

A halra nyomok majonézt.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére