Főoldal / Reggelik / Sült fehér bajorvirsli

Sült fehér bajorvirsli

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült fehér bajorvirsli

Sült fehér bajorvirsli

Hozzávalók:

  • 1 db Bayernwurst (spirálalakú fehér bajorvirsli/kolbász)
  • Biersenf (sörmustár)
  • 1 db császárzsemle
  • 1 üveg Löwenbräu (münchenisör)
  • petrezselyemlevél
Elkészítési idő:10 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A bajorvirslit megszurkálom, és kevés olajon meggrillezem (sütöm),ha megsült egy tányérra teszem.

Adok mellé egy kanál mustárt, és egy császárzsemlét. Még menőbb lenne sóspereccel, de az most nem volt itthon.

A bajorok egyik legkedveltebb sörét – a Löwenbnräu-t – iszom hozzá, és máris Münchenben képzelem magam.

Tipp / megjegyzés:
Ez egy egyszerű, de nagyon kedvelt étel a bajoroknál.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére