Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Sárgadinnye rákkal kagylóval és brandyvel

Sárgadinnye rákkal kagylóval és brandyvel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sárgadinnye rákkal kagylóval és brandyvel

Sárgadinnye rákkal kagylóval és brandyvel 1

Hozzávalók:

  • 1 db kisebb sárga dinnye
  • rák
  • paradicsomos kagyló
  • chili paprikás olívabogyó
  • fekete magnélküli olívabogyó
  • citrom
  • őrölt fekete bors
  • chili szósz
  • brandy
  • pitypang levél és virág
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A dinnyét félbevágom, a magját eltávolítom, a húsát kikanalazom egy kiskanállal, ráhelyezem egy kistányérra.

Majd teszek bele négy pitypang levelet, egy szelet citromot, a dinnyegolyócskákat, a rákokat a kagylókat, az olívabogyókat visszapakolom, borsozom, facsarok rá citromot, öntök rá egy korty brandyt, csepegtetek rá chilit.

Díszítem egy pitypang virággal, s rakok a tányérra néhány pitypang levelet és virágot.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére