Főoldal / Egytálételek / Sertéscsülök zöldségágyon

Sertéscsülök zöldségágyon

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sertéscsülök zöldségágyon

Sertéscsülök zöldségágyon

Hozzávalók:

  • 1 nagyobb sertéscsülök
  • 2 db cukkini
  • 3-4 db sárgarépa
  • 6-8 db apróbb újburgonya
  • 2 fej vöröshagyma
  • pár gerezd fokhagyma
  • 10 dkg gomba
  • 2 db kápia paprika
Elkészítési idő:1óra 45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A sertés csülköt tegnap nagyobb darabokra felvágjuk, és  ízlés szerinti fűszerek és olaj keverékével bepácoljuk.Egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

Másnap a zöldségeket nagyobb darabokra felvágjuk, (cukkini, sárgarépa, vöröshagyma, fokhagyma, gomba, kápia paprika), apró új burgonyát egészben hagyjuk.A zöldségeket megszórjuk sóval és fűszerekkel ízlés szerint.

Beleöntjük egy tepsibe,egyenletesen eloszlatjuk, majd rárakjuk a pácolt húsokat. Lefedjük alufóliával és addig sütjük amíg minden megpuhul. Majd a fóliát levéve kicsit megpirítjuk.

Tökéletes egytálétel, ha nem akarunk egész nap a konyhában állni.

Jó étvágyat kívánok!

Sertéscsülök zöldségágyon 4.50/5 (4 értékelés)

Joó Ibolya (71 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére