Sólet

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sólet

Sólet

Hozzávalók:

  • 50 dkg füstölt sonka
  • 30 dkg vajbab
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg zsír
  • 2 tk piros őrölt paprika
  • 10 deka gersli
  • 3-4 babérlevél
  • csipet bors
  • 15 dkg kolbász
Elkészítési idő: 2 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A sonkát gerslit és a babot előző nap hideg vízbe beáztatom, külön-külön edényben. Másnap leöntöm róla a vizet.

A vöröshagymát a zsíron üvegesre párolom, hozzáadom a felvágott sonkát, a gerslit, a babot, piros paprikát, babérlevelet és mindent ami szükséges.Annyi vízzel felöntöm, hogy ellepje és lefedve 2-3 órát főzőm.
A kolbászt az utolsó 20percben ráérünk beletenni.
Amikor minden puhára főtt friss kenyérrel tálalom.

Sólet 3.50/5 (2 értékelés)

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére