Főoldal / Reform ételek / Sült csirkecomb filé rokfortos tekercsekkel

Sült csirkecomb filé rokfortos tekercsekkel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült csirkecomb filé rokfortos tekercsekkel

Sült csirkecomb filé rokfortos tekercsekkel

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb filé / egész comb is lehet /
  • szárnyas fűszerkeverék
  • őrölt fekete bors
  • étolaj

A tekercsekhez:

  • 1 db fejes saláta
  • 25 dkg tehén túró
  • 20 dkg rokfort vagy márvány sajt
  • 5 dkg vaj
  • őrölt fehér bors
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A salátát leveleire szedjük,alaposan megmossuk.

A csirkecombokat sózzuk, befűszerezzük.

A túrót,rokfort sajtot és a vajat villával szétnyomkodjuk,borsozzuk és alaposan összekeverjük.

A salátalevelek vastagabb részeit leszedjük. A leveleket alufóliára terítjük.

A sajtos-túrós masszából hengereket formázunk és a saláta levelekbe tekerjük.

Alufóliába csavarjuk és a hűtőbe tesszük.

A combokat tepsibe rakjuk,pici vizet és olajat öntünk alá.

Sütőben szép pirosra sütjük.

A megsült combokat a felszeletelt tekercsekkel tálaljuk.

Melegen és hidegen is finom. Ha hidegen kínáljuk pirított kifli vagy zsemle szeleteket adhatunk mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Sült csirkecomb filé rokfortos tekercsekkel 4.50/5 (2 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére