Főoldal / Reform ételek / Sült csirkecomb filé rokfortos tekercsekkel

Sült csirkecomb filé rokfortos tekercsekkel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült csirkecomb filé rokfortos tekercsekkel

Sült csirkecomb filé rokfortos tekercsekkel

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb filé / egész comb is lehet /
  • szárnyas fűszerkeverék
  • őrölt fekete bors
  • étolaj

A tekercsekhez:

  • 1 db fejes saláta
  • 25 dkg tehén túró
  • 20 dkg rokfort vagy márvány sajt
  • 5 dkg vaj
  • őrölt fehér bors
Elkészítési idő:1óra 15 percFogyókúrás:igen
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A salátát leveleire szedjük,alaposan megmossuk.

A csirkecombokat sózzuk, befűszerezzük.

A túrót,rokfort sajtot és a vajat villával szétnyomkodjuk,borsozzuk és alaposan összekeverjük.

A salátalevelek vastagabb részeit leszedjük. A leveleket alufóliára terítjük.

A sajtos-túrós masszából hengereket formázunk és a saláta levelekbe tekerjük.

Alufóliába csavarjuk és a hűtőbe tesszük.

A combokat tepsibe rakjuk,pici vizet és olajat öntünk alá.

Sütőben szép pirosra sütjük.

A megsült combokat a felszeletelt tekercsekkel tálaljuk.

Melegen és hidegen is finom. Ha hidegen kínáljuk pirított kifli vagy zsemle szeleteket adhatunk mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Sült csirkecomb filé rokfortos tekercsekkel 4.50/5 (2 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére