Csokis mogyorós palacsinta torta
Hozzávalók:A palacsintához:
A töltelékhez:
|
|
Elkészítés:
A palacsinta hozzávalóit csomómentesre kikeverjük, majd forró palacsinta sütőben kisütjük a palacsintákat.Amikor sütjük a palacsintákat már nem kell olajozni a sütőt, hiszen a tésztába már tettünk olajat.
A pudingot a tejjel és a cukorral megfőzzük, de belekeverjük a kakaóport is.
A palacsintákat a pudinggal megkenjük, az apróra összetört pörkölt mogyorót a pudingra szórjuk.
Ráteszünk egy másik palacsintát, melyet szintén megkenünk a pudinggal, és megszórunk a mogyoróval.Ezt így folytatjuk, amíg a puding és a mogyoró tart.
A tetejét is bevonjuk a pudinggal.
Tört pörkölt mogyoróval, citromfűvel és banánnal díszítjük.
Hűtőbe tesszük, ha kihűlt tálaljuk.