

Rokfort sajttal töltött gomba
Hozzávalók:
A panírozáshoz:
A sütéshez:
|
|
Elkészítés:
A gombát alaposan megmossuk, szárait kiszedjük. A rokfort vagy márvány sajtot lereszeljük.
A vajból, tejből és a lisztből besamelmártást főzünk. /vajas rántás tejjel kiforralva/ A sajthoz keverünk annyi besamelt, hogy krémes állagú legyen.
Ízesítjük fehér borssal és sóval /ha szükséges, a sajt sós! / Két-két gombafejet összeragasztunk a krémmel és duplán bepanírozzuk. Liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsa.
A gombákat bő olajban, lassan átsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Because thee admkn of this website is working, no doubt very quuckly
it will bee renowned, due to itss featuyre contents.
I’m gone to convvey my littlpe brother, that he shouuld also go too seee this webpage on rewgular basis to geet updasted fromm most recent reports.
Hi, I wijsh for too sbscribe forr this websiute to take most
up-to-date updates, thus where caan i doo itt please
help out.
Hi to every body, it’s my first visi oof thi blog; this website includes remarkable annd really fiune informatin foor visitors.