Főoldal / Desszertek / Tepsis raffaelló

Tepsis raffaelló

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tepsis raffaelló

Tepsis raffaelló

Hozzávalók:

A tésztához:

  • 6 tojás fehérje
  • 25 dkg porcukor
  • 10 dkg liszt
  • 15 dkg kókuszreszelék
  • 1 csomag sütőpor

A krémhez:

  • 6 tojás sárgája
  • fél l tej
  • 20 dkg cukor
  • egy csomag vanília ízű főzős pudingpor
  • 20 dkg vaj
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A tojások fehérjét a porcukorral kemény habbá verjük, melyhez apránként hozzáadjuk a lisztet+sütőport, kókuszreszeléket.

Kizsírozott, lisztezett vagy sütőpapírral bélelt tepsiben közepes lángon sütjük kb 10 percig.

A krémhez a pudingport és a tojások sárgáját kikeverjük egy kevés tejjel, majd felöntjük a maradékkal és közepes lángon állandó keverés mellett besűrítjük.

Ha kihűlt hozzákeverjük a vajat.

A krémet a kihűlt tésztára kenjük, a tetejét kókuszreszelékkel szórjuk meg.

Tipp / megjegyzés:
Sütőpor nem árt ha van benne!!!

Tepsis raffaelló 5.00/5 (1 értékelés)

hurkacska (1 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére