Főoldal / Egytálételek / Tökös lecsó bogyiszlói paprikából lángolt kolbásszal

Tökös lecsó bogyiszlói paprikából lángolt kolbásszal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tökös lecsó bogyiszlói paprikából lángolt kolbásszal

Tökös lecsó bogyiszlói paprikából lángolt kolbásszal

Hozzávalók:

  • 75 dkg bogyiszlói paprika
  • 2 db hegyes csípős zöldpaprika
  • 4 db chili
  • 35 dkg paradicsom
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 70 dkg gyalult tök
  • olaj
  • őrölt csípős prirospaprika
  • őrölt fekete bors
  • 20 dkg lángolt kolbász
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A hagymákat felaprítom, egy edényben olajon megdinsztelem. Közben felkarikázom a paprikát, a hagymára teszem.

Nyolcadolom a paradicsomot, belerakom az edénybe, fűszerezem, és hozzáadom a tököt is, majd összekeverem.

Rávágom a chilit, végül majdnem készre főzöm.

A kolbászt felkarikázom, és amikor már a lecsó majdnem kész, belekeverem.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére