Főoldal / Tészta ételek / Zöldborsós mascarponés tészta

Zöldborsós mascarponés tészta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zöldborsós mascarponés tészta

Zöldborsós mascarponés tészta

Hozzávalók:

  • 20 dkg tészta
  • 15 dkg zöldborsó (fagyasztott)
  • 10-15 dkg mascarpone
  • őrölt bors
  • 2 ek a tészta főzővizéből
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A forrásba lévő, enyhén sós vízbe először beletenni a fagyasztott zöldborsót, majd megvárni hogy újra felforrjon a víz.

Amikor újra forr, hozzáadni a tésztát és ízlés szerint puhára főzni.

Ezután leszűrni, majd a zöldborsós-tésztát vissza önteni az edénybe.

Végül rákanalazni a mascarponét, sózni, megszórni őrölt borssal, hozzáadni a 2 ek főzővizet, és alaposan összekeverni.

Tipp / megjegyzés:
Az alaposan összekevert tésztát tányérokra szedni, és rögtön tálalni.

Értékeld a receptet

Gizi (313 Recept)

Szeretek sütni-főzni, és sokat kirándulni.Több évtizede sertepertélek a konyhámban kisebb, nagyobb sikereket elérve. Mára már szenvedélyemmé vált a sütés-főzés, így minden nap valami finomsággal kényeztetem a családomat, és a barátaimat. Szeretem a hagyományos, magyaros ételeket, de szívesen kipróbálok számomra új, és különleges ízvilágot is.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére