Főoldal / Sertés ételek / Zöldségekkel sütött karajszeletek

Zöldségekkel sütött karajszeletek

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zöldségekkel sütött karajszeletek

Zöldségekkel sütött karajszeletek 1

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 2 db paradicsom
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 1 fej lila hagyma
  • 4 szelet gépsonka
  • 1/2 szál póréhagyma
  • 4 szelet trappista sajt
  • grill fűszer
  • 5 dkg vaj
  • őrölt bors
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:igen
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A karajszeleteket megmossuk, sózzuk, borsozzuk, és grill fűszerrel megszórjuk. Forró serpenyőben kevés vajon elősütjük.

A paradicsomot, a csípős paprikát, a lila hagymát, és a póréhagymát szeleteke vágjuk.

A hússzeleteket egy tepsibe vagy jénaiba egymás mellé letesszük. Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, két karika lila és póréhagymát, egy-egy szelet gépsonkát.
Az egészet betakarjuk egy sajtszelettel és előmelegített sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.

Köretnek párolt zöldséget készítettem. De tálalható más tetszés szerinti körettel is. (burgonyapüré, rizs, saláta)
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Zöldségekkel sütött karajszeletek 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére