Főoldal / Sertés ételek / Zöldségekkel sütött karajszeletek

Zöldségekkel sütött karajszeletek

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zöldségekkel sütött karajszeletek

Zöldségekkel sütött karajszeletek 1

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 2 db paradicsom
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 1 fej lila hagyma
  • 4 szelet gépsonka
  • 1/2 szál póréhagyma
  • 4 szelet trappista sajt
  • grill fűszer
  • 5 dkg vaj
  • őrölt bors
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A karajszeleteket megmossuk, sózzuk, borsozzuk, és grill fűszerrel megszórjuk. Forró serpenyőben kevés vajon elősütjük.

A paradicsomot, a csípős paprikát, a lila hagymát, és a póréhagymát szeleteke vágjuk.

A hússzeleteket egy tepsibe vagy jénaiba egymás mellé letesszük. Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, két karika lila és póréhagymát, egy-egy szelet gépsonkát.
Az egészet betakarjuk egy sajtszelettel és előmelegített sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.

Köretnek párolt zöldséget készítettem. De tálalható más tetszés szerinti körettel is. (burgonyapüré, rizs, saláta)
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Zöldségekkel sütött karajszeletek 5.00/5 (2 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére