Főoldal / Sertés ételek / Zöldséggel göngyölt sertéskaraj

Zöldséggel göngyölt sertéskaraj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zöldséggel göngyölt sertéskaraj

Zöldséggel göngyölt sertéskaraj

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertés karaj
  • 1 cs. bacon szalonna
  • 1 cs. apróra vágott fagyasztott zöldség
  • só 
  • borsikafű
  • fokhagymapor
  • sertéshús fűszerkeverék
  • 4 ek olívaolaj
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A zöldséget az olajon megpároljuk úgy, hogy még roppanós maradjon.Sóval, borsikafűvel fűszerezzük.

A húsokat vékonyra klopfoljuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, fokhagymaporral, sóval.

A szeletek közepére helyezünk 1 kanálnyi zöldséget és szorosan feltekerjük majd begöngyöljük a baconszalonnával.

A tekercseket egymás mellé letesszük egy hőálló tálba, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten, alufóliával lefedve  addig sütjük, míg a hús megpuhul. A fóliát levéve szép pirosra sütjük a tetejét.

A megmaradt párolt zöldséggel tálaljuk.

Értékeld a receptet

kricsu (43 Recept)

Szeretek főzni, szeretek a főzős oldalakon új dolgokat tanulni.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére