Alföldi paradicsomos káposzta | Receptkirály.hu
Főoldal / Egytálételek / Alföldi paradicsomos káposzta

Alföldi paradicsomos káposzta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Alföldi paradicsomos káposzta

Alföldi paradicsomos káposzta 1

Hozzávalók:

  • 1 kg savanyított káposzta
  • fél kg disznó hús
  • 4 db csirke comb
  • 1 paradicsom konzerv nagy
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 mokkás kanál majoránna
  • 8 szem fekete egész bors
  • 2 db babérlevél
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál zsír
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 púpos evőkanál liszt
  • 1 mokkáskanál piros őrölt paprika
  • 1 evőkanál vegeta
  • 1 mk. csapott kanál só
Elkészítési idő:1óra 45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A káposztát jól kimossuk, hogy ne legyen túl savanyú.

A fazék aljára két maréknyi káposztát teszünk, erre tesszük a meg tisztított csirke combokat, és a fűszereket, majd ismét káposzta, és erre a kis darabokra vágott disznó hús. Végül a maradék káposztával be fedjük rá öntjük a vizet,és takarék lángon 1 és fél órát főzzük.

Majd a zsírból és a lisztből aranybarna rántást készítünk, ebbe tesszük a piros őrölt paprikát, majd a káposztára öntjük.

Ezután az 1 nagy paradicsom konzervet bele kanalazzuk, kissé meg keverjük, és jól össze forraljuk.
Lehet tálalni!

Értékeld a receptet

Lakics Gabriella Anna (62 Recept)

Az életben,sosem itélj el másokat.Mert ki tudja még a sors mit adhat neked!!!Elváltam,két felnőtt gyermekem és 3-rom saját,és 3rom örökölt unokám van.Második házasságban élek,pároméval együtt 6-unkának vagyunk boldog nagyszülei.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére