Főoldal / Sertés ételek / Töltött fasírt zöldségesen

Töltött fasírt zöldségesen

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött fasírt zöldségesen

Töltött fasírt zöldségesen

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertés darált hús(lehet vegyes is)
  • 1 db zsemle
  • 3 db tojás
  • pirospaprika
  • őrölt bors
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • petrezselyem zöldje

Töltelékhez tetszés szerint:

  • sárgarépa
  • kukorica
  • főtt tojás
  • zöldborsó
  • virsli
Elkészítési idő:1óra 30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A zöldségeket előre megfőzzük.

A húst a többi hozzávalóval alaposan eldolgozzuk, majd fóliára téve téglalap alakúra nyújtjuk.

A töltelék hozzávalóit is tetszés szerint aprítjuk, összekeverjük, majd elosztjuk a fasírton.

A fólia segítségével feltekerjük, és kiolajozott tepsibe terítjük,amit előre kibélelünk császárszalonnával.

Sütőbe tesszük és 150 fokon 1 órát sütjük.

Jó Étvágyat hozzá!

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére