Főoldal / Sertés ételek / Baconnel újhagymával és krémsajttal töltött sertésborda

Baconnel újhagymával és krémsajttal töltött sertésborda

Baconnel újhagymával és krémsajttal töltött sertésborda

Bacönnel újhagymával és krémsajttal töltött sertésborda

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 4 darab kocka sajt
  • 8 szelet bacon
  • 2 szál újhagyma

A panírozáshoz:

  • rozsliszt
  • tojás
  • rozsos zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A hagymákat 5-6 cm-es darabokra vágjuk.

Mindegyik hússzeletre teszünk 2-2 szelet bacont,1-2 db újhagymát és 1-1 kocka sajtot.

A karajszeleteket összehajtjuk, rozslisztbe, felvert tojásba, rozsos zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.

Köretnek szalma burgonyát és friss salátát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Szólj hozzá!

A lap tetejére