Főoldal / Reggelik / Baconos virsli szezámos bundában

Baconos virsli szezámos bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconos virsli szezámos bundában

Baconos virsli szezámos bundában

Hozzávalók:

  • 1/2 kg mirelit leveles tészta
  • 6 db virsli
  • 12 szelet bacon
  • 15 dkg trappista
  • 1 tojás
  • szezámmag
  • A mártogatóshoz:
  • 1 dl ketchup
  • 2 evőkanál mustár
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db chili paprika
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A tésztát felengedjük, ha nem lapokban van akkor vékonyra kinyújtjuk és 6 téglalapot vágunk belőle a virsli hosszának megfelelően.

A hagymát és a chilit apróra vágjuk.

A virsliket hosszában bevágjuk.A nyílásba vékony sajtszeletet teszünk és a virsliket 2-2 szelet baconbe csavarjuk.

A betekert virsliket a tésztalapokba göngyöljük.

Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, felvert egész tojással lekenjük és megszórjuk szezámmaggal.

Sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük.

A szószhoz: A ketchupot elkeverjük a mustárral, az apróra vágott hagymával és chilivel.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére